تشریح عملکرد دفتر طرحهای عمرانی دانشگاه ایلام در شش ماهه اول 1401

دکتر ملکي مدير دفتر طرح‌هاي عمراني دانشگاه ايلام، گفت: از ابتداي سال 1401 در مجموع قرارداد 13 پروژه عمراني با اعتبار 72/200/000/000 ريال در دانشگاه ايلام منعقد شده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر ملکي با بيان اين خبر اظهار داشت: يکي از پروژه‌هاي مهم در حوزه تأسيسات زيربنايي، مديريت مصرف منابع آبي و طرح جامع مديريت سبز در دانشگاه، تعويض 500 متر از خط لوله آزبست دانشگاه به قطر 200 ميليمتر و جايگزيني آن با لوله فولادي، با اعتبار حدود 9/000/000/000 ريال شامل خريد لوله و اجرا مي‌باشد، که در شهريور ماه سال جاري به اتمام رسيده است.

مدير دفتر طرح‌هاي عمراني دانشگاه، افزود: در همين راستا نيز به منظور ساماندهي سيستم گرمايش بافت قديمي دانشگاه، تعويض لوله‌هاي فولادي فرسوده کانال‌هاي تأسيساتي محوطه و ساختمان اداري و آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي با پيشرفت فيزيکي حدود 95% در دست اقدام است، که انتظار مي‌رود با تکميل ساير تعميرات اين حوزه تا قبل از شروع فصل سرما، بخش اعظم سيستم گرمايش بافت قديمي دانشگاه اصلاح  گردد.

دکتر ملکي با اشاره به تکميل بخش ناتمام طبقه اول سازمان مرکزي، بيان داشت: اجراي اين پروژه با زيربناي حدود 300 متر مربع و با هشت فضاي اداري مي‌باشد، که پيش بيني مي‌گردد تا پايان آبان ماه سال جاري تکميل گردد.

مدير دفتر طرح‌هاي عمراني دانشگاه با اشاره به تعميرات اساسي  سلف سرويس خواهران، گفت: صنعتي‌سازي آشپزخانه با اعتبار حدود 8/000/000/000 ريال و با پيشرفت فيزيکي حدود 30% و فاز اول احداث زمين ورزشي روباز چند منظوره پرديس خواهران دانشگاه نيز با اعتبار حدود 6/000/000/000 ريال با پيشرفت فيزيکي 50%، از جمله پروژه‌هاي در دست اقدام است.

دکتر ملکي يادآور شد: تکميل پروژه‌هاي دانشکده علوم پايه، توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني و همچنين تکميل محوطه‌سازي بوستان بلوط نيز در دستور کار دفتر طرح‌هاي عمراني دانشگاه مي‌باشند.

تعويض 500 متر لوله آزبست از خط لوله انتقال آب شرب دانشگاه

تعويض لوله‌هاي فرسوده تأسيسات بافت قديمي دانشگاه