خانم دکتر زینب بیرانوند کارشناس دانشگاه ایلام در ردیف سه بانوی تأثیرگذار استان ایلام قرار گرفت

خانم دکتر زينب بيرانوند کارشناس مشاوره و راهنمايي و مدرس دانشگاه ايلام در رديف سه  بانوي تأثيرگذار منتخب نخبه علمي و تمدن ساز ايران قوي در استان ايلام قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي، مراسم بخش استاني کنگره بانوان تأثيرگذار و تمدن ساز ايران قوي صبح روز چهارشنبه 19 بهمن ماه 1401 با حضور معاون سياسي و امنيتي استانداري ايلام در محل سالن آمفي هتل زاگرس برگزار گرديد،  از خانم دکتر بيرانوند در کنار دو خانم ديگر در سطح استان تقدير بعمل آمد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام اين موفقيت ارزشمند را به خانم دکتر بيرانوند و جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام تبريک عرض مي‌نمايد.