ایستگاه سلامت کارکنان دانشگاه ایلام برگزار گردید

ايستگاه سلامت کارکنان دانشگاه ايلام برگزار گرديد

به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه و مديريت امور اداري و پشتيباني و در راستاي اجراي طرح ملي خود مراقبتي، بسيج ملي تغذيه، غربالگري و خطر سنجي، ايستگاه سلامت کارکنان دانشگاه ايلام صبح روز سه شنبه  4 بهمن ماه 1401 در مرکز بهداشت دانشگاه برگزار گرديد.
  به گزارش روابط عمومي، در اين ايستگاه، غربالگري، بيماريابي و ارائه خدماتي چون گرفتن فشار خون، قند خون، وزن، قد، دور کمر، مشاوره تغذيه‌اي و آموزش برنامه خودمراقبتي و حيطه‌هاي مربوط به بسته خدمات کامل پايه سلامت کارکنان، شامل: اقدامات عمومي براي ارتقا سلامت در سازمان، تغذيه سالم و کنترل وزن، فعاليت بدني، آشنايي با علائم و نشانه‌هاي بيماري‌هاي مهم، حوادث کار و ... صورت گرفت.