برگزاری نشست اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه

برگزاري نشست اجتماعي کردن امر مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه

بنا به گزار ش روابط عمومي دانشگاه، نشست اجتماعي کردن امر مبارزه با مواد مخدر از طرف انجمن جامعه شناسي ايران (دفتر دانشگاهي  ايلام) و ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با حضور دکتر قاسمي مدير گروه علوم اجتماعي دانشگاه و مدير دفتر جامعه شناسي ايران در ايلام، دکتر کمالوند دبير ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و جمعي از اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلي؛ صبح امروز در دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

در اين نشست  ابتدا دکتر قاسمي مدير گروه علوم اجتماعي دانشگاه و مدير دفتر جامعه شناسي ايران در ايلام باعرض خير مقدم به مدعوين و ميهمانان بيان کرد: انجمن جامعه شناسي ايران درصدد است  که مشکلات اجتماعي  همچون اعتياد را از نظر جامعه شناسي مورد بررسي و تحليل قرار دهد و اين نشت در راستاي تحقق اين هدف است. دکتر قاسمي تاکيد کرد: مبارزه با مواد مخدر نبايد فقط به دولتها واگذار شود، براي اينکه آنها به تنهايي نمي توانند کاري را انجام دهند، بلکه بايد تمام آحاد مردم و از جمله نخبگان دانشگاهي به اين موضوع وارد شوند  تا امر مبارزه با مواد مخدر اجتماعي شود.  در ادامه اين نشست  آقايان دکتر فيض الهي و سليمان نژاد و خانمها دکتر پيري و دکتر پورنجف به ارائه مباحث مورد نظر خود پرداختند.