پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه ایلام

پذيرش دانشجوي خارجي در دانشگاه ايلام

دکتر عامر خيري، مدير دفتر گروه همکاريهاي علمي بين المللي دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از پذيرش دانشجوي غير ايراني در دانشگاه ايلام خبر داد.

مدير دفتر گروه همکاريهاي علمي بين المللي دانشگاه اظهار داشت: ازبين متقاضيان غير ايراني، جهت ادامه تحصيل در دانشگاه براي سال تحصيلي 2017-2016 از تاريخ 10/3/2016 لغايت 4/5/2016 بمدت 55 روز ثبت نام بعمل مي آيد.اين دانشگاه از داوطلبان دعوت به عمل مي آورد به منظور آگاهي بيشتر به سايت دانشگاه مراجعه نمايند و همچنين در تکميل پرسشنامه، بر اساس راهنما دقت لازم صورت گيرد.

دکتر عامرخيري با بيان اينکه مراجعه مستقيم جهت تحويل مدارک بلامانع است افزود:در صورت پذيرفته شدن داوطلب در هرکدام از دانشکده ها، پذيرش از طريق سايت دانشگاه و پيام تلفني به اطلاع وي خواهد رسيد.لازم به يادآوري است دانشگاه ايلام از پذيرش درخواست ها پس از تاريخ فوق معذور است.

براي اطلاع بيشتر از طريق ارسال پست الکترونيکي intoffice@ilam.ac.ir يا تماس با شماره 08432227030 اقدام نماييد.

وي همچنين افزود: دانشگاه به منظور رفاه بيشتر دانشجويان غير ايراني کليه امکانات رفاهي اعم از خوابگاه، کارت درماني، غذاي يارانه اي، سرويس حمل و نقل براي اين دانشجويان  را بصورت رايگان ارائه مي نمايد.

لينک خبر به زبان عربي در وب سايت دانشگاه ايلام

دريافت فايل pdf شهريه پذيرش دانشجو در رشته هاي مختلف است