TOLIMO در دانشگاه برگزار می شود.

TOLIMO در دانشگاه برگزار مي شود.

دکتر جواد مبرزايي، مسئول آموزش‌هاي آزاد و مجازي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي ضمن اعلام برگزاري TOLIMO در دانشگاه ايلام از حمايت‌هاي هيئت رئيسه در کسب مجوز اين آزمون قدرداني کرد و  بيان داشت : يکي از دغدغه‌هاي دانشجويان دکتري آزمون زبان انگليسي است که با توجه به برگزاري در بعضي شهرها  دانشجويان دکتري دانشگاه و همچنين دانشجويان استان همواره مشکلاتي را به واسطه طي مسافت طولاني در روزهاي تعطيل متحمل مي شدند که با موافقت سازمان سنجش شاهد برگزاري TOLIMO در دانشگاه ايلام خواهيم بود.

توليمو يا TOLIMO، مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization مي باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحي و اجرا مي شود که در واقع آزموني استاندارد براي تعيين سطح دانش زبان انگليسي است و برگزار کنندگان آن از طرف سازمان سنجش کشور انتخاب مي شوند.