حضور هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه در افتتاح پروژه¬های هفته دولت

حضور هيأت رئيسه و مديران دانشگاه در افتتاح پروژه¬هاي هفته دولت

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در چهارمين روز هفته دولت پروژه واريانت و پل «زرانگوش» در شهرستان دره‌شهر با حضور هيئت رئيسه ، برخي مديران و اعضاي هيأت علمي داشگاه ايلام در هفته دولت افتتاح و به بهره برداري رسيد.

در اين برنامه که با حضور حضور هيئت رئيسه،استاندار محترم ايلام، معاونين و فرمانداران دره شهر و بدره برگزار شد آقاي دکتر محمد علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام در سخناني بيان داشت دولت تدبير و اميد علاوه بر نظارت قانوني از افتخارات خود مي داند که نظارت جامعه علمي را نيز با خود داشته باشد.

رئيس دانشگاه ايلام افزود: بنده و همکارانم امروز به نمايندگي از جامعه علمي در اين مراسم حضور پيدا کرده ايم تا به تيم دولت در استان ايلام و تمام کساني که براي ايران اسلامي افتخار آفريني مي کنند "خسته نباشيد " بگوئيم.

هدف از اجراي اين طرح رفع نقاط حادثه‌خيز، کاهش تصادفات جاده‌اي، کاهش مصرف سوخت و استهلاک وسايل نقليه است که با 250 هزار مترمکعب خاک‌برداري ، 265 هزار متر خاک‌ريزي، ساخت چهار دستگاه پل و طي مدت 12 ماه اجرا و به بهره‌برداري رسيد.