بازدید رئیس دانشگاه و هیئت همراه از پروژه عمرانی آموزشکده کشاورزی دهلران

بازديد رئيس دانشگاه و هيئت همراه از پروژه عمراني آموزشکده کشاورزي دهلران

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آقاي دکتر علي اکبري، رييس محترم دانشگاه، به همراه معاون پشتيباني و منابع انساني، مشاور و رئيس حوزه رياست و مشاور حوزه فني بازديدي از پروژه آموزشکده کشاورزي در شهرستان دهلران بازديد نمودند و در جريان جزئيات مراحل ساخت و تکميل آن قرار گرفتند.

اين آموزشکده زير نظر دفتر طرح هاي عمراني دانشگاه با زير بناي 5800 متر مربع در حا ساخت است و فضاي داخلي آن در سه طبقه با امکاناتي شامل 19 کلاس درس، 4 آزمايشگاه، 10 اتاق اساتيد، 2 کتابخانه و 2 سايت کامپيوتر مي باشد، فاز اول اين پروژه از سال 1390 آغاز گرديد و در پايان سال 1393 با پي گيري هاي مسئولين وقت و  دکتر علي اکبري قرارداد تکميل آن منعقد گرديد . پيشرفت فيزيکي اين پؤوژه در حال حاضر 80 درصد است و اميد است که تا پايان خرداد ماه 1395 مورد بهره برداري قرار گيرد.

دکتر علي اکبري طي اين سفر از پيشرفت فيزيکي آموزشکده کشاورزي دهلران ابراز رضايت نمود و با تشکر از دفتر طرح هاي عمراني و پيمانکار محترم آن بيان نمود که با افتتاح اين آموزشکده شهر دهلران در مسير توسعه علمي و عملياتي رشته کشاورزي قرار گيرد.