جشن بزرگ هفته خوابگاه ها

به گزارش روابط عمومي،  جشن هفته خوابگاه ها با تلاش کانون هلال احمر دانشگاه ايلام  شب گذشته با حضوردکتر علي اکبري، رياست محترم دانشگاه،  معاونين  و استقبال پر شور دانشجويان عزيز در سالن آيت اله حيدري دانشگاه برگزار شد.

در ابتداي اين جشن آقاي دکتر کرمشاهي، معاون دانشجويي دانشگاه ايلام در سخناني ضمن تبريک به مناسبت مبعث رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفي (ص)، اعياد شعبانيه و هفته خوابگاه ها،گفت: 26ارديبهشت تا 1 خرداد ماه هفته خوابگاه ها  اعلام شده تا فرصتي براي رسيدگي بهتر و بيشتر مسئولين دانشگاه نسبت به خوابگاه ها باشد.

دکتر کرمشاهي با اشاره به هدف از اجراي برنامه هاي تعيين شده در اين هفته اظهار داشت: ترويج اصول صحيح زندگي خوابگاهي، جلب مشارکت دانشجويان در مديريت هاي اجرايي و کارآفريني و ترويج ورزش در محيط هاي خوابگاهي، از طريق اجراي مسابقات ورزشي، واجراي بازي هاي بومي محلي، و مسابقات آشپزي و فراهم شدن نشاط و سلامت و تندرستي در زندگي خوابگاهي از اهداف برنامه هاي هفته خوابگاه ها است.

معاون دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه تمام فعاليت معاونت دانشجويي برآورده شدن نياز دانشجويان ورضايت آنان است، افزود:  بررسي وضعيت خوابگاه ها و پيگيري مشکلات و خواسته هاي دانشجويان خوابگاهي در رأس برنامه هاي دانشگاه در اين هفته قرار دارد.

وي در پايان با دعوت از دانشجويان براي شرکت گروهي و پرنشاط در اين برنامه ها تصريح کرد: پياده روي بزرگ دانشجويي، مسابقات عکس و خاطره و انتخاب اتاق نمونه از ديگر برنامه هاي معاونت دانشجويي در هفته خوابگاه ها خواهد بود.

درادامه اين جشن خانم دکتر صالحي پور، مدير اداره تربيت بدني دانشگاه، بيان داشت: فعاليت هاي ورزشي دانشجويي در دانشگاه از جايگاه و کيفيت مناسبي برخوردار است که حضور پررنگ تر دانشجويان، فضايي با نشاط و سرشار از انرژي را در دانشگاه مهيا خواهد کرد.

مدير تربيت بدني دانشگاه با اشاره به فعاليت هاي ورزشي صورت گرفته در دانشگاه و ارائه گزارشي از عملکرد تربيت بدني دانشگاه، گفت: فعاليت هاي ورزشي رشدي صددرصدي داشته که کسب مقام دوم فوتسال غرب کشور، اعزام تيم هاي دختران و پسران به دومين المپياد ورزش هاي همگاني وزارت علوم، از جمله اين فعاليت هاست.

شايان ذکر است اجراي مسابقه، موسيقي زنده که توسط دانشجويان هنرمند دانشگاه ايلام اجرا شد و اهداء هديه شب به ياد ماندني را براي دانشجويان عزيز رقم زد.