برنامه آموزش استفاده از نرم افزارهای آموزش مجازی ویژه اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو دانشگاه ایلام

توجه:

1-آموزش از طريق سيستم کلاس آنلاين دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

2- لازم است اساتيد محترم پيش از جلسه نرم افزارهاي لازم را نصب کنند.

3-همکاران واحد IT در زمان برقراري کلاس به اساتيد پشتيباني مي‌دهند اما بخاطر ترافيک بالا ممکن است در آن زمان پشتيباني با کندي صورت بگيرد. لذا اکيدا توصيه مي‌گردد قبل از جلسه نرم‌افزارهاي لازم نصب و راه‌اندازي شود.

4- آموزش‌ها و نرم افزارهاي لازم در سايت مرکز آموزشهاي مجازي دانشگاه ايلام به آدرس lms.ilam.ac.ir  موجود است.

5-آدرس اتصال به کلاس در اختيار معاون آموزشي دانشکده قرار گرفته و در گروه‌هاي مربوطه نيز اطلاع رساني مي‌شود.

6- لطفا بخاطر تعداد زياد اساتيد و ترافيک بالا، همکاران عزيز صرفا در زمان‌هاي مربوط به دانشکده خود به کلاس مراجعه کنند.