نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و شهردار شهر چوار برگزار گردید

با هدف توسعه برنامه‌هاي تحقيقاتي و فناوري در شهرستان چوار، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و مهندس صادقيان شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار، صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه اجراي برنامه‌هاي فناوري و ‌تحقيقاتي در پويا سازي و توسعه شهرها نقش حياتي دارد، ابراز اميدواري کرد با همکاري مجموعه مديريت شهرستان چوار و توسعه برنامه‌هاي تحقيقاتي و فناوري، زمينه اشتغال پايدار  در اين شهرستان فراهم گردد.

در اين نشست مهندس صادقيان شهردار چوار با بيان اينکه شخصيت جهادي دکتر علي‌محمدي در استان ايلام زبانزد خاص و عام است، يادآور شد، توسعه برنامه‌هاي تحقيقاتي و فناوري در شهر چوار، جزء مطالبات ديرينه مردم اين شهر است، که ان شاء الله با تدابير  دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و رئيس دانشگاه معين استان، اين خواسته محقق گردد.

در اين نشست همچنين اعضاي شوراي اسلامي شهر چوار نظرات، پيشنهادات و مسائل مورد نظر خود را بيان کرده و تأکيد کردند، از تمامي ظرفيت‌هاي موجود براي تحقق اين مطالبه مردمي استفاده خواهد شد.