نشست علمی ورزشی با حضور سرمربی تیم ملی کبدی بانوان ایران در دانشگاه ایلام برگزار شد

نشست علمي ورزشي با حضور سرمربي تيم ملي کبدي بانوان ايران در دانشگاه ايلام برگزار شد

به همت انجمن علمي علوم ورزشي دانشگاه ايلام نشست علمي با حضور سرمربي تيم ملي کبدي بانوان ايران خانم شايلا جين و مدير فني و سرپرست تيم خانم زهرا رحيمي نژاد در محل آمفي تئاتر دانشکده ادبيات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در ابتداي اين نشست دکتر صالحي رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني ضمن خير مقدم به مهمانان حاضر در نشست، حضور مربي تيم ملي کبدي بانوان را در دانشگاه ايلام، خوش يُمن و مايه مباهات دانستد.

اين نشست با حضور اساتيد گروه علوم ورزشي و دانشجويان رشته علوم ورزشي برگزار شد و در خصوص استعداديابي رشته کبدي به بحث و تبادل نظر پرداختند.