دانشگاه ایلام برای چهارمین بار طی سالیان اخیر بعنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی استان ایلام برگزیده شد

در بيست و چهارمين جشنواره شهيد رجايي، دانشگاه ايلام براي چهارمين بار طي ساليان اخير؛ بعنوان دستگاه برتر برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي، بيست و چهارمين جشنواره شهيد رجايي با حضور استاندار ايلام، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و مسئولان کشوري و لشگري استان، صبح روز سه شنبه 1400/06/09 در محل سالن شهيد رجايي استانداري برگزار گرديد و بر اساس ارزيابي انجام،  دانشگاه ايلام براي چهارمين بار طي ساليان اخير در شاخص «اقدامات برجسته و تخصصي دستگاه‌هاي استاني» در سال 1399؛ حائز رتبه برتر گرديد.

بنا به اين گزارش: دانشگاه ايلام در جشنواره شهيد رجايي استان به ترتيب در سال‌ 1395 در بخش شاخص‌هاي ويژه، در سال 1396 در شاخص اقتصاد مقاومتي و در سال 1398 در شاخص ميز خدمت  نيز حائز رتبه برتر گرديده است.

اين گزارش مي‌افزايد: جشنواره شهيد رجايي به منظور شناسايي و تقدير از تلاشگران عرصه خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ‌و ملت ايران، همچنين نهادينه ‌کردن فرهنگ ارتقا و بهبود عملکرد دستگاه‌هاي اجرايي در سطوح مختلف هر سال در سطوح ملي و استاني برگزار مي‌شود.