تمدید و ارتقاء مجوز آزمایشگاه معتمد سازمان محیط زیست استان توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

خانم سلطاني مدير آزمايشگاه مرکزي دانشگاه عنوان کرد: گواهينامه معتمد سازمان محيط زيست استان ايلام، که قبلاً توسط آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام اخذ شده بود، تمديد و ارتقا يافت.

به گزارش روابط عمومي، خانم مهاز سلطاني مدير آزمايشگاه مرکزي دانشگاه، با بيان اين خبر اظهار داشت: با حمايت و پشتيباني‌هاي صورت گرفته، مجوز آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام بعنوان آزمايشگاه معتمد محيط زيست استان ايلام تمديد گرديد، که اين مهم  با توجه به توانمندي و قابليت‌هاي آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام از نظر نيروي انساني متخصص و دستگاه‌هاي با تکنولوژي بالا، دقت و سرعت در انجام آناليز و پارامترهاي بيولوژي و شيمي مورد آناليز،  انجام گرفته است.

خانم سلطاني يادآور شد: ضمناً اخيراً اين آزمايشگاه توانسته است، که يک سري پارامترهاي جديد را مورد آناليز و ارزيابي قرار دهد، که موجب ارتقاي گواهينامه آزمايشگاه معتمد محيط زيست  استان گرديد.