کسب چهار عنوان موفقیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام

کسب چهار عنوان موفقيت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام

دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان از کسب چهار  مورد موفقيت در پويش‌هاي ملي «در بهشت» و دعوت به مشارکت حداکثري مردم در انتخابات رياست جمهوري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام‌ و المسلمين دکتر  غلامرضا غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان و دانشگاه ايلام، بيان داشت: بر اساس ارزيابي‌هاي دفتر مرکزي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي کشور، دفاتر نهاد ايلام موفق به کسب عنوان برنامه برگزيده پويش ملي «در بهشت» انتخاب شده‌اند.

دکتر غياثي افزود: بر اساس همين ارزيابي‌ها، دفتر نهاد ايلام به عنوان دفتر برتر در برگزاري مسابقات کتابخواني و برگزاري توليدات رسانه‌اي و هنري انتخاب شده است.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان، ضمن تقدير از رئيس دانشگاه ايلام و همراهي مسئولان محترم دانشگاه‌هاي استان، تصريح کرد: به ثمر نشستن اين فعاليت‌ها نتيجه هم‌افزايي همه دست‌اندرکاران و کارشناسان دفتر استان و نويددهنده‌ي انجام فعاليت‌هاي اثربخش در آينده است.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان تصريح کرد: همچنين بر اساس ارزيابي مرکز هم انديشي و دانش‌افزايي استادان و نخبگان نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، اساتيد دانشگاه‌هاي ايلام در پويش ملي دعوت حداکثري در انتخابات رياست جمهوري موفق به کسب رتبه اول کشوري شدند.

حجت‌ الاسلام و المسلمين غياثي با تشکر ويژه از زحمات، همکاري و همراهي دکتر علي‌اکبري رياست محترم دانشگاه در جهت پيشبرد برنامه‌هاي نهاد نمايندگي، از احساس مسئوليت اساتيد دانشگاه‌هاي استان تقدير کرد و ابراز اميدواري نمود با همکاري متقابل دولت و دانشگاهيان، شاهد رفع بسياري از مشکلات جامعه باشيم.