مراسم تقدیر از دانشجویان برتر دوره‌های تحصیلات تکمیلی برگزار گردید

مراسم تقدير از دانشجويان برتر دوره‌هاي تحصيلات تکميلي برگزار گرديد

در قالب برنامههاي دهه سرآمدي آموزش، مراسم تقدير از دانشجويان برتر دوره‌هاي تحصيلات تکميلي  دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، مراسم تقدير از دانشجويان برتر مقطع کارشناسي ارشد و دکتري بصورت حضوري و برخط با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي، دکتر ضيايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان صبح روز شنبه 1400/02/18 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه با تبريک ايام ماه مبارک رضمان و تبريک ويژه به دانشجويان برتر مقطع کارشناسي ارشد و خانواده‌هاي آنان به جهت کسب اين موفقيت،  به فعاليت‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و عمراني در سطح دانشگاه اشاره کرد و يادآور شد در طول يک سال گذشته به واسطه افتتاح دهها پروژه‌ جديد وسعت سايت اصلي دانشگاه دو برابر شده و زمينه ارتقاء سطح خدمات متنوع آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي به دانشجويان فراهم شده است، که اميد داريم با تدابير انديشيده شده شاهد حضور دانشجويان در سطح دانشگاه و استفاده از امکانات جديد باشيم.

در ادامه دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي ابتدا توضيحي درباره برنامه‌هاي دانشگاه در دهه سرآمدي آموزش سال جاري اشاره کرد و سپس به روند اجراي نظام‌نامه اخلاق آموزش در دانشگاه ايلام پرداخت و تأکيد کرد مديران و کارشناسان حوزه آموزش و تحصيلات تکميلي تمام سعي خود را دارند تا خدمات آموزشي با کيفيت عالي بصورت الکترونيکي به دانشجويان عزيز ارائه گردد.

خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي با اشاره به تأثير کوويد 19 بر فعاليت‌هاي آموزشي و اداري دانشگاه‌ها، به روند الکترونيکي کردن خدمات آموزشي به دانشجويان پرداخت و تأکيد کرد با تلاش و پي‌گيريهاي انجام شده امروز همه امور مربوط به ثبت نام، ثبت پروپزال، دفاعيه و تسويه حساب از طريق سامانه گلستان و با بهترين کيفيت ارائه مي‌شود که اين امر علاوه بر تسهيل در فرآيند امور براي دانشجويان، زمينه صرفه جويي در کاغذ در راستاي تحقق مديريت سبز را نيز فراهم کرده است.

در پايان دکتر ضيايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان توضيحات کوتاهي را در زمينه شيوه انتخاب دانشجويان منتخب و پرداخت هدايا را ارائه کرد.