انتصاب اعضای کمیته اخلاق آموزش دانشگاه ایلام

طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، چهار تن از اعضاي کميته اخلاق آموزش منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومي، با نظر به ابلاغ نامه شماره 2/12623 مورخ 1400/01/28 معاون محترم آموزشي وزارت عتف در خصوص تشکيل «کميته اخلاق آموزش»، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، آقايان دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه،  دکتر محسن توکلي مدير امور آموزشي دانشگاه، دکتر مسعود بازگير عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي و خانم دکتر طولابي مدير دفتر نظارت و ارزيابي به عضويت در کميته اخلاق آموزش منصوب شدند.

رئيس دانشگاه در اين احکام با تأکيد بر توجه جدّي به نقش و تأثير اخلاق‌ حرفه‌اي به عنوان يک مبناي راهبردي در نظام آموزش دانشگاهي، خواستار همفکري و همکاري بخش‌هاي ذيربط براي بررسي، ترويج، تعميق و تثبيت مفاد «نظام‌نامه اخلاق آموزش» شده است.