درخشش دانشجوی فارغ‌التحصیل دانشگاه ایلام در چهارمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین‌المللی خیام

خانم فرشته رحيمي  دانشجوي فارغ‌التحصيل کارشناسي ارشد رشته اقتصاد دانشگاه ايلام، عنوان پژوهشگر برتر چهارمين جشنواره ملي و دومين جشنواره بين‌المللي تأليفات برتر علمي، جايزه ويژه خيام را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، اين جشنواره در بخش‌هاي مقالات، کتاب، پايان‌نامه و طرح‌هاي پژوهشي در تمامي مقاطع تحصيلي دانشگاهي بصورت مشترک با کشورهاي فارسي زبان دوست و همسايه جمهوري اسلامي ايران، افغانستان و تاجيکستان و به همت دانشگاه علوم و معارف قرآن کريم، موسسه آموزش عالي حکمت قم، انديشکده اشراق، موسسه آموزش عالي تاج افغانستان، موسسه آموزش عالي آريا و انجمن مردم نهاد پويشگران علم،  در تاريخ 29 بهمن ماه 1400 بصورت حضوري و غير حضوري برگزار گرديد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک به خانم رحيمي به جهت کسب اين موفقيت، براي ايشان در تمام عرصه‌هاي زندگي آرزوي موفقيت دارد.