حضور معاون دانشجویی دانشگاه و هیأت همراه در مزار دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی نژاد

حضور معاون دانشجويي دانشگاه و هيأت همراه در مزار دانشمند هسته‌اي شهيد داريوش رضايي نژاد

دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه و هيأت همراه عصر ديروز با حضور بر سر مزار دانشمند هسته‌اي شهيد داريوش رضايي نژاد واقع در محوطه امامزاده سيد صالح‌الدين محمد شهر آبدانان با نثار فاتحه نسبت به مقام شامخ اين شهيد والامقام اداي احترام کردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر شکري خطاب به پدر شهيد رضايي نژاد، با اشاره به سخن حضرت امام خميني (ره)  که شهدا را «شمع محفل بشريت‌»، خطاب کردند، يادآور شد: سيره شهدا همچون مشعلي فروزان فراروي ما قرار دارد و اگر ادامه دهنده راه شهداي دانشمند کشورمان باشيم، مي‌توانيم به سيادت در دنيا دست پيدا کنيم.

بنا به اين گزارش: دکتر سلاورزي زاده مدير دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه، دکتر عليزاده مدير امور فرهنگي، دکتر عزيز پناه مدير گروه آموزشي مکانيک و بيوسيستم، دکتر قبادي رئيس اداره روابط عمومي، آقاي کمري معاون مدير امور اداري و پشتيباني و آقاي گراوند معاون مدير امور دانشجويي در اين سفر دکتر شکري را همراهي کردند.

شهيد داريوش رضايي‌نژاد نابغه هسته‌اي بود، که در 29 بهمن ماه سال 1355 در شهرستان آبدانان متولد شد و در سال يکم مرداد 1390 توسط ايادي رژيم صهيونيستي به شهادت رسيد.