انتخاب دانشجوی دانشگاه ایلام بعنوان عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی برق کشور

با رأي اعضاي مجمع سالانه سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق کشور، آقاي حسين بلوچي، دبير  انجمن علمي دانشجويي مهندسي برق دانشگاه ايلام بعنوان عضو شوراي مرکزي اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق کشور انتخاب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، بيست و دومين مجمع سالانه سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق کشور (اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق کشور) در اسفند ماه 1399 با حضور  بيش از 60 نماينده از انجمن‌هاي علمي دانشجويي مهندسي برق، ieee و مهندسي پزشکي دانشگاه‌هاي سراسر کشور شامل نمايندگاني از دانشگاه‌هاي ايلام، شهيد بهشتي، تربيت مدرس، الزهرا، اصفهان، فردوسي مشهد، سمنان، خواجه نصير، فني و حرفه‌اي و ... برگزار گرديد، که در  در پايان اين نشست و با رأي اعضاي مجمع عمومي، شوراي مرکزي و بازرسان اتحاديه انتخاب گرديدند، که در اين دوره از انتخابات آقاي حسين بلوچي، دبير  انجمن علمي دانشجويي مهندسي برق دانشگاه ايلام بعنوان عضو شوراي مرکزي اتحاديه انتخاب گرديد.

بنا به اين گزارش: انجمن‌هاي حاضر در مجمع متشکل از رشته‌هاي مهندسي برق، مهندسي الکترونيک، مهندسي پزشکي، مهندسي مخابرات، مهندسي انرژي، مهندسي ماشين‌هاي ريلي، هوش مصنوعي و شاخه‌هاي IEEE دانشگاه‌هاي سراسر کشور بودند.