اخبار کوتاه دانشگاه ایلام (1399/10/16)

در جريان نشست دوم از دور چهارم هيات مميزه دانشگاه ايلام، آقاي دکتر شمس‌الدين رضايي عضو هيأت علمي گروه علوم ورزشي از رتبه استادياري به دانشياري ارتقاء يافت.

طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر ابراهيم ولدي در سمت «مدير امور فني و نظارت بر طرح‌هاي عمرانـي دانشگاه ايلام» از تاريخ 1398/08/01 به مدت دو سال تمديد گرديد.

دکتر رضازاده دبير علمي همايش ملي زيست جهان پسا کرونا: داوري  270  مقاله ارسال شده به دبيرخانه اين همايش به اتمام رسيد.

طي ارزيابي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام، انتشارات دانشگاه ايلام با مديريت دکتر بهزاد اويسي  بعنوان ناشر فعال تخصصي استان ايلام در حوزه کتاب‌هاي دانشگاهي شناخته شد.

طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر کامران خيرعلي‌‌پور در سمت «رئيس آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران» از تاريخ 1399/07/01 به مدت دو سال تمديد شد.

دکتر زلفي گل نماينده وزير علوم و عضو حقيقي هيأت مميزه دانشگاه: هيات مميزه  دانشگاه ايلام به واسطه عملکرد خوبي که داشته، داراي جايگاه ويژه‌اي در بين هيأت مميزه دانشگاه‌هاي غرب کشور است.