مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر استان ایلام برگزار گردید

مراسم تقدير از پژوهشگران و فناوران برتر استان ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه‌ريزي دانشگاه ايلام و سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان، در جريان نشست کارگروه پژوهش و فناوري استان و با حضور آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام و دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، از پژوهشگران و فناوران برتر استان ايلام تقدير بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومي، در جريان نشست کارگروه پژوهش و فناوري استان که با حضور آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، آقاي بسطامي معاون برنامه‌ريزي استانداري، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، آقاي قيصوري رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان و جمعي از پژوهشگران و فناوران صبح روز چهارشنبه 1399/10/03 در محل سالن شهيد رجايي استانداري برگزار گرديد، از 28 تن از پژوهشگران و فناوران برتر استان ايلام تقدير بعمل آمد.

در اين مراسم آقاي سليماني دشتکي استاندار ايلام، اظهار داشت: پژوهش‌هاي انجام شده در ايلام بيشتر علمي و کاربردي است و اين مي‌تواند در توسعه اقتصادي و رونق صنعت استان تاثيرگذار باشد.

استاندار يادآور شد: پژوهش‌هاي دانشجويان ايلامي بايد بعنوان يک مرجع مهم براي استفاده پژوهشگران سراسر کشور مورد استفاده قرار گيرد.

آقاي سليماني دشتکي افزود: علاوه بر تخصيص اعتبارات براي توسعه پژوهش، بايد سال آينده نيز اعتباراتي براي پژوهش در حوزه دفاع مقدس ايلام بطور ويژه اختصاص يابد.

استاندار ايلام با بيان اينکه پژوهش‌هاي دانشگاه‌هاي ايلام  راه را براي توسعه عملکردي دستگاه‌هاي اجرايي استان فراهم کرده است، افزود: دايره‌المعارف مرجع پژوهش دانشجويان دانشگاه‌هاي ايلام بايد در سال 1400 تاليف شود.

آقاي سليماني دشتکي با قدرداني از رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان و رييس دانشگاه ايلام به دليل توجه ويژه به بخش پژوهش اضافه کرد: توسعه اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي در هر جامعه اي بدون پژوهش امکان پذير نيست، کما اينکه در اکثر کشورهاي پيشرفته دنيا بيشترين سهم اعتبارات به برنامه هاي علمي و پژوهشي اختصاص دارد.

استاندار ايلام اظهار داشت: دانشگاه هاي استان هر اندازه به بخش پژوهش هاي علمي توجه کنند به همان اندازه بالاترين بهره وري و کمترين اتلاف منابع را خواهند داشت.

سليماني دشتکي از رييس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان خواست: سهم پژوهش از اعتبارات سال 1400 استان ايلام  از يک به سه درصد افزايش يابد.

در ادامه دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه جايگاه دانشگاه ايلام در تمام حوزه‌ها و از جمله حوزه پژوهش و فناوري در دولت تدبير و اميد ارتقاء يافته است، بيان کرد: رتبه کلي دانشگاه در سطح کشور در طبقه 31 تا 40، در حوزه کارايي پژوهشي در رتبه 26 و در کيفيت پژوهشي در رتبه 16 قرار دارد.

ر ئيس دانشگاه افزود: دانشگاه ايلام طي يکسال اخير با ثبت  185 مقاله معتبر خارجي، 228 مقاله معتبر فارسي، چاپ 32 کتاب فارسي در قالب تأليف و ترجمه، 19 طرح درون دانشگاهي، 32 طرح برون دانشگاهي، هفت واحد فناور و 135 مقاله  ارائه شده همايش‌هاي ملي و بين‌المللي، توانست در شاخص H نمره 53 را به خود اختصاص دهد.

دکتر علي‌اکبري، اضافه کرد: افزايش 2/5 برابري چاپ مقالات Q1و شش برابري چاپ مقالات مشترک با پژوهشگران خارجي، نشان دهنده ارتقاي کيفي مقالات دانشگاه مي‌باشد.  همچنين پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران در سال2016 سرانه توليد علمي موسسات ايراني درWOS  0/61  و درSCOP  0/65   مي‌باشد، سرانه دانشگاه ايلام  wos  1/0 و در scop0/88 مي‌باشد.

رئيس دانشگاه با اشاره به برگزاري دو همايش‌ ملي معتبر  در دانشگاه ايلام در سال جاري، ياد آور شد: کنفرانس ملي "تازه‌هاي علوم ورزش و سلامت" به صورت حضور و برخط و ارائه 170 مقاله ارزشمند و با حضور دکتر صديقي معاون وزير علوم ورئيس سازمان امور دانشجويان کشور، دکتر احمدي معاون فرهنگي و توسعه ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان، روساي هشت فدراسيون ورزشي و پژوهشگران و صاحب‌نظران مطرح کشور با همکاري سازمان ورزش و جوانان استان در آذرماه برگزار شد. همچنين همايش ملي زيست جهان پسا کرونا طي هفته‌هاي آينده برگزار مي‌شود، که تاکنون 256 مقاله به دبيرخانه اين همايش ارسال شده است.

در پايان اين نشست بصورت نمادين از هفت تن از پژوهشگران و فناوران برتر استان تقدير بعمل آمد..