پیام تسلیت دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت حاج عمران علی محمدی

رئيس دانشگاه ايلام: حاج  عمران عليمحمدي در کسوت سربازي گمنام امام زمان (عج) و در مقام نمايندگي خدمتگذاري شايسته  براي ملت و نظام بود.

به گزارش روابط عمومي، در پي درگذشت حاج عمران علي‌محمدي نماينده ادوار مجلس شوراي اسلامي، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

انا لله و انا اليه راجعون

استان ايلام در عزاي يکي از خادمين صادق و مردم دار خود به سوگ نشست. درگذشت شادروان حاج عمران عليمحمدي که عمر با برکت خود را چه در کسوت سربازي گمنام امام زمان (عج) و چه در مقام نمايندگي به خدمتگذاري شايسته ملت و نظام صرف نمود، موجب تأثر و تألم گرديد. اين ضايعه جانگداز را به همسر محترم، اخوان، فرزندان و همکاران آن مرحوم تسليت عرض نموده و از خداي سبحان رحمت و مغفرت را براي ايشان مسئلت دارم.

دکتر محمد علي اکبري

رئيس دانشگاه ايلام