En Ar

قهرماني تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در مسابقات واليبال کارکنان ادارات استان ويژه گراميداشت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومي، در جريان مسابقات واليبال کارکنان ادارات و سازمان‌هاي استان ايلام ويژه گراميداشت چهل و يکمين سالگرد انقلاب اسلامي و ايام مبارک دهه فجر که با حضور تيم‌هاي دانشگاه ايلام، سازمان تأمين اجتماعي، پالايش گاز استان ، نفت و گاز استان، بنياد شهيد، اداره ماليات، صدا و سيما و دانشگاه علوم پزشکي ايلام و به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار گرديد، در پايان تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان قهرماني و راه‌يابي به مسابقات قهرماني کشوري گرديد.

بنا به اين گزارش: دکتر مصطفي نعمتي، دکتر نبي شمسايي، جهانبخش خوراني، غفار صالحي، حسين محمدي، طاهر شکروندي، ياسر سليماني، جمال جعفري، بهرام قنبري، شمس‌‌الله رحيمي، صادق پورمسيري، قدرت شکوهنده، احسان سهيلي اعضاي تيم واليبال کارکنان دانشگاه ايلام در اين دوره از مسابقات بودند.

اين گزارش مي‌افزايد: آقاي بهنام سليمانژاد مربيگري و آقاي سعيد مرادي سرپرستي تيم را عهده‌دار بودند.