En Ar

کسب عنوان قهرماني دانشجويان دختر و پسر منطقه 5 مسابقات تکواندو

تيم تکواندو دانشجويان پسر دانشگاه ايلام در مسابقات قهرماني دانشگاه‌هاي منطقه ? کشور (دانشگاه‌هاي ايلام، لرستان، رازي کرمانشاه، صنعتي کرمانشاه، کردستان، فرهنگيان کردستان و آيت الله بروجردي) با کسب 3 مدال طلا (آرمان شيري‌پور، نيما اخزري ، امير سالار اميري فرد)  و 2 مدال برنز (سعيد اشکاني ، رسول شاه محمدي) به مقام اول تيمي اين مسابقات دست يافت. همچنين تيم تکواندو دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در اين مسابقات با کسب دو مدال طلا (مليحه جعفري ، هديه سلطاني)، و2 مدال برنز (زهرا کرمي، عذرا صالحي) به مقام سوم تيمي اين مسابقات دست يافت.

کسب  عنوان قهرماني دانشجويان دختر و پسر منطقه  5  مسابقات تکواندو کسب  عنوان قهرماني دانشجويان دختر و پسر منطقه  5  مسابقات تکواندو