En Ar

دانشگاه ايلام، رتبه نهم توليد علم ايران در حوزه علوم کشاورزي – توليد علم فناور انه و نوآورانه را کسب کرد

بر اساس اعلام پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC )، دانشگاه ايلام، رتبه  نهم توليد علم در ايران در حوزه علوم کشاورزي  - توليد علم فناورانه و نوآورانه را از آن خود کرده است.

به گزارش روابط‌عمومي دانشگاه، بر اساس اين فهرست، دانشگاه ايلام رتبه نهم توليد علم در حوزه علوم کشاورزي – توليد علم فناورانه و نوآورانه را در بين دانشگاه هاي کشور را کسب کرد.

محمدجعفر دهقاني، رييس پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ( ISC )، در اين خصوص گفت: ميان کميت توليد علمي که دانشگاه‌ها و موسسات تحقيقاتي در مجلات داخل کشور در حوزه علوم کشاورزي توليد مي ‌کنند و کميت توليد علمي که در سطح بين‌الملل منتشر مي ‌کنند، همبستگي بالايي وجود دارد. بنابراين به صورت غالب بيشترين توليدات علمي بين‌المللي کشور را، همان دانشگاه‌ها و موسساتي توليد مي‌کنند که بيشترين توليد علم انتشار يافته در مجلات ملي را توليد کرده‌اند.

ليست دانشگاه‌هاي برتر کشور- حوزه علوم کشاورزي -توليد علم فناورانه و نوآورانه:

رتبه

دانشگاه تهران