خطيب موقت جمعه ايلام گفت: نظام در عرصههاي نظامي، سياسي، علمي و فناوري موفق عمل کرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس ، حجتالاسلام شمسالله سراج ظهر امروز در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر ايلام اظهار داشت: در مديريت اسلامي اعتقاد به مديريت ولايتمدار اصلي مهم است.
وي ادامه داد: اصل مديريت اسلامي هم بر اين منوال است که اعتقاد به مديريت ولايتمدار بايد اصل و پايه اين نوع حکومت باشد.
امام جمعه موقت ايلام اضافه کرد: نمونههايي از اين حکومت در تاريخ وجود دارد که نظام مقدس جمهوري اسلامي نيز بر اين اساس تشکيل شده است.
سراج تصريح کرد: مديريت ايستا و راکد حکومت را به خطر انداخته و بايد حاکمان حکومت اسلامي، ريسکپذير باشند و در واقع مديريتي فعال داشته باشند.
خطيب موقت جمعه ايلام گفت: عدم مشورتپذيري يا خودرأيي حاکمان مديريت اسلامي نيز از خطراتي است که بايد از آن پرهيز شود.
وي ادامه داد: اگر کارگزاران مشورتپذير نباشند و در واقع خودرأي باشند، خطرات بيشماري حکومت آنان را تهديد کرده و ميکند.
وي ادامه داد: رازداري مديران در نظام ديني نيز از اصول مهمي است که بايد کارگزاران و حاکمان به آن عنايت ويژه داشته باشند.
امام جمعه موقت ايلام گفت: انقلاب اسلامي دستاوردهاي مختلفي براي کشور به وجود آورد که بايد اين دستاوردها براي نسل جوان امروزي تبيين شود.
سراج تصريح کرد: البته نظام در اين حوزه در بخشهايي قوي و در بخشهايي نيز ضعيف عمل کرده است.
وي ادامه داد: در عرصههاي علمي، فناوري، نظامي و سياسي قوي عمل شده اما در حوزه اقتصادي و فرهنگي به اندازه ديگر حوزهها ظاهر نشده است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است