هفته پژوهش و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد

رئيس دانشگاه ايلام، گفت: هفته پژوهش و فناوري استان ايلام، در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه سال جاري، در قالب برنامه‌هاي کاربردي و سودمند براي استان، برگزار مي‌گردد.

    به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در نشست شوراي سياست‌گذاري هفته پژوهش و فناوري استان ايلام، که صبح روز سه‌شنبه 20 آبان ماه 1404 در محل سالن شهيد رجايي استانداري برگزار شد، با اشاره به بخشنامه ارسالي از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و وزارت کشور در مهر امسال، اعلام کرد: با توجه به مصوبه ستاد ملي هفته پژوهش و فناوري مستقر در وزارت علوم، هفته پژوهش و فناوري در کشور از 22 آذر تا 27 برگزار مي‌شود، اما با پيشنهاد دانشگاه ايلام و موافقت با آن، مقرر شد هفته پژوهش و فناوري استان ايلام از 15 تا 20  آذر برگزار شود.

ايشان اهداف اين هفته را تبيين فرهنگ پژوهش، معرفي و هماهنگي فعاليت‌هاي علمي و تحقيقي پژوهشگران و فناوران استان، ايجاد بستر مناسب براي آشنايي با حوزه‌هاي تخصصي، شناسايي نخبگان و استعدادهاي جوان و همچنين تقويت و توسعه همکاري ميان دانشگاه، جامعه و صنعت عنوان کرد.

رييس دانشگاه ايلام مهم‌ترين برنامه‌هاي اين هفته را، افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن‌بازار استان ايلام، برگزاري نشست‌هاي تخصصي پژوهشي و فناوري توسط دستگاه‌هاي اجرايي و دانشگاه‌ها و همچنين بازديدهاي هدفمند دانشجويان، پژوهشگران و علاقمندان و تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر استان برشمرد.

دکتر مرادنژادي برگزاري جشنواره‌هاي کارآفرينان و کسب‌وکارهاي دانش‌بنيان، کشاورزان برتر و محصولات کشاورزي، صنعتگران و صنايع توليدي، دانشجويان نخبه، مديران برتر فعال در زمينه پژوهش و فناوري، قضات پژوهشگر، خيران پژوهشگر، بانوان فعال در حوزه اشتغال و کارآفريني و جشنواره فرمانداران، شهرداران و دهياران فعال در پژوهش و فناوري را از ديگر برنامه‌هاي تدوين شده اين هفته عنوان کرد.

وي اضافه کرد: نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري استان از يکشنبه 16 آذر تا سه‌شنبه 18 آذر برگزار خواهد شد، که امکان برون‌سپاري و استفاده از بخش خصوصي براي برگزاري آن وجود دارد.

رئيس دانشگاه ايلام از برنامه‌ريزي براي اختصاص روزهايي از اين هفته با عنوان «روز دانشگاه باز» براي بازديد دانش‌آموزان از دانشگاه‌ها و مؤسسه‌هاي آموزش عالي استان خبر داد.

دکتر مرادنژادي با بيان اينکه برنامه‌ريزي براي هفته پژوهش بر پايه روش‌هاي نوآورانه و خلاقانه است، بر لزوم خروج برنامه‌هاي هفته پژوهش از حالت شعاري تأکيد کرد و افزود: انتظار داريم برنامه‌هاي اجرايي اين هفته، کاربردي و سودمند براي استان باشد.

ايشان اظهار کرد که اين هفته فرصتي براي پررنگ کردن موضوع پژوهش در دانشگاه‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي است، که انتظار مي‌رود اين دو نهاد از آن به بهترين نحو ممکن در راستاي توسعه استان و رفع مسايل و چالش‌هاي جامعه در بخش‌هاي گوناگون نهايت استفاده برند.

در ادامه «افشين کريمي» معاون توسعه مديريت و منابع استاندار ايلام گفت که مديريت مبتني بر دانايي و دانش‌هاي کاربردي امروز از مهم‌ترين نيازهاي کشور در حوزه حکمراني به شمار مي‌رود.

ايشان يادآور شد: همواره بر پيوند دانشگاه و صنعت در سال هاي گذشته تاکيد شده، اما اقدام عملي شايسته‌اي صورت نگرفته است.

وي افزود:‌ تاکيد بر دانايي‌محوري و مستندسازي تجارب در کشورهاي پيشرفته از مهم‌ترين عوامل موفقيت آن‌ها در عرصه‌هاي گوناگون علمي، صنعتي و فناوري است که شوربختانه اين موضوع در کشور ما مورد غفلت قرار گرفته است.

معاون استاندار ايلام يادآور شد: امروز مديريت در ايران بايد با محوريت دانايي و دانش باشد، نه آزمون و خطا؛ مديران دستگاه‌هاي اجرايي بايد با برگزيدن مشاوران کارکشته از ميان استادان دانشگاهي و نخبگان جامعه بتوانند گره‌هاي حوزه مديريتي خود را باز کنند.

کريمي توليد دانش‌هاي کاربردي را از جمله انتظارهاي دولت از مجموعه دانشگاهي برشمرد و گفت: انتظار مي‌رود دانشگاه‌هاي استان همان‌گونه که در توليد علم موفق بوده‌اند، در توليد دانش‌هاي کاربردي و رفع بخشي از چالش‌ها و مشکلات مردم نيز به کمک مديران بيايند.

وي با اشاره به مشکل جدي استان در حوزه مستندسازي از همه دستگاه‌ها خواست در اين زمينه کمک کنند تا بتوان بهترين کارها را براي معرفي در جشنواره ملي، انتخاب و ارائه داد.

هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد هفته پژوهش  و فناوري استان ايلام در بازه زماني 15 تا 20 آذر ماه برگزار مي‌گردد

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها