عنوان کتاب: بهداشت و بازرسي گوشت
تأليف: دکتر ابراهيم بابا احمدي عضو هيئت علمي گروه آموزشي بافت شناسي
کتاب «بهداشت و بازرسي گوشت» تأليف دکتر ابراهيم بابااحمدي، در 25 فصل و 225 صفحه توسط دکتر ابراهيم بابا احمدي عضو هيَأت علمي گروه آموزشي بافتشناسي تأليف شده است.
هدف تأليف اين کتاب، راهنمايي براي بهداشت و بازرسي گوشت است، که به منظور استفاده اهل علم و فن تدوين گرديده است. اين کتاب حاصل سالها تلاش و تجربه مؤلف بوده و مطالعه آن ميتواند در رسيدن به تشخيص صحيح بيماريهاي دامي، توسط علم پاتولوژي و همچنين سلامت گوشت مورد استفاده جامعه، کمک نمايد.
روابط عمومي دانشگاه ايلام
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است