«به گزارش خبرنگار روابط عمومي» ، درپنجمين جلسه کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني کشور در دولت يازدهم دکتر فرهادي ضمن ابراز خرسندي و تقدير از تلاشهاي صورت گرفته در راستاي تدوين برنامه هاي ملي کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني کشور و اقدامات مرتبط با جاريسازي آن اظهار داشت: مطابق با مصوبه جلسه پيشين، کارگروه هاي تخصصي به عنوان بازوي اجرايي کميسيون وظيفه راهبري برنامهها ي ملي را بر عهده دارند.
وزير علوم در ادامه افزود: به موازات کارگروه ها، کميته تخصيص اعتبارات و نظارت بر اجراي برنامه هاي ملي به عنوان رکن ديگر تحقق برنامههاي ملي با مأموريت اصلي پايش، ارزيابي و رصد اجراي برنامهها ذيل کميسيون نيز تشکيل خواهد شد.
رئيس کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني کشور با تأکيد بر لزوم اهتمام مديران برنامههاي ملي بر اجراي هر چه بهتر وظايف محوله اظهار داشت: بهرهمندي از ظرفيت ملي کشور در هر دو سطح ستاد و صف براي اجراي برنامههاي ملي نويدبخش احياي امر قرآن در نظام پژوهش و آموزش عالي قرآني است.
وزير علوم در بخش ديگري از سخنان خود ، با اشاره به مصوبات شوراي توسعه فرهنگ قرآني مبني بر تخصيص اعتبارات به توسعه فرهنگ قرآني و لزوم احتراز از هزينهكرد اين بودجه در برنامههاي جاري دستگاهها، بودجه ريزي عملياتي را به عنوان يکي از مطالبات اصلي قانون گذار برشمرد و افزود: آنچه براي کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني کشور اهميت دارد دستيابي به اهداف تعيينشده براي هر برنامه ملي و خرد پروژه هاي مرتبط است.
وي در ادامه گفت : در اين راستا مدلي كارآمد با هدف تأمين نيازهاي نظام توسعه فرهنگ قرآني و اولويتهاي اسناد بالادستي و همچنين ظرفيتپردازي براي نهادهاي آكادميك كشور طراحي شده كه اين مدل مي تواند مبناي تخصيص بودجه قرآني در ساليان آتي قرار گيرد.
دکتر فرهادي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به ارائه پيشنويس سند راهبردي توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني، از همه نهادها و دستگاههاي عضو کميسيون و ديگر صاحبنظران مرتبط دعوت کرد تا با ارائه نظرات خود زمينه غناي هر چه بيشتر اين سند ملي را فراهم آورند.
گفتني است در اين نشست رؤساي کارگروه هاي تخصصي کميسيون توسعه پژوهش و آموزش عالي قرآني به ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته براي اجراييسازي کلا ن برنامههاي ملي و بين المللي مصوب جلسه قبلي اين کميسيون پرداختند.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است