En Ar

کسب مقام دوم انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي در رويداد ملي ايده

به گزارش خبرنگار فرهنگي، مرحله نهايي دومين رويداد ملي ايده‌ بازارخوراک و نوشيدني با حضور مسئولين وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکي کشور،  دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي و صاحبان صنايع مطرح کشور به ميزباني دانشگاه صنعتي امير کبير برگزار شد.

در اين مرحله محمد فتاحي دبير انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي و اعضاي انجمن ( مسلم شاهمرادي، سينا خاکپور،  پانيذ ميرزابيگي، پرديس لطفي، رضوان عيديان و محدثه خاني)، با حمايت‌هاي  استاد مشاور خود آقاي دکتر محمديار حسيني موفق به کسب مقام دوم با ايده جديد "استفاده از پودر عدسک آبي در صنايع غذايي" شدند که  و مورد توجه بخش خصوصي حاضر در اين رويداد قرار گرفت.

شايان ذکر است در اين رويداد ملي ايده‌هاي فراواني حضور داشتند  که پس از 4 مرحله ارائه طرح و داوري آن طي سه ماه ، انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي توانست  به مقام دوم دست يابد.

ايده بازار زيست بومي دانش بنيان مي باشد که با نگرشي نوآورانه و خلاقانه و مطالعه به روزترين و کارآمدترين روش هاي توسعه کارآفريني و افزايش ثروت ملي و سرمايه هاي اجتماعي سعي در ارائه و اجراي روش هاي بومي شده موثر در کشور دارد.

حوزه فعاليت ايده بازار شامل برگزاري رويدادها جهت شناسايي ايده ها و ايده پردازان برتر و هدايت ايده هاي برگزيده به دفتر سرمايه گذاران اين زيست بوم مي باشد.

ايده بازار را مي توان به نوعي  پل ارتباطي بين صنعت، جامعه علمي و مردم عادي دانست و  اين رويداد جزئ  بخش تحقيق و توسعه صنايع در سطح دانشگاه‌هاي ايران و مردم عادي به حساب مي ايد  و وظيفه اطلاع رساني بين عرصه‌هاي نام برده را بر عهده دارد.

.

 

کسب مقام دوم انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي در رويداد ملي ايده کسب مقام دوم انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي در رويداد ملي ايده
شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها