به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه،«محمد فتاحي» دبير انجمن علمي دانشجويي علوم و مهندسي صنايع غذايي و دانشجويي ترم 5 کارشناسي دانشگاه ايلام با ارائه ايده استفاده از پودر کامل عدسک آبي در صنايع غذايي به مرحله نهايي دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني کشور راه يافت.
دومين رويداد ملي ايده بازار خوراکي و نوشيدني با همکاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، سازمان غذا و دارو ، دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در دانشگاه صنعتي اميرکبير 23 آبان ماه برگزار ميشود.
در اين رويداد ضمن ارائه ايدههاي منتخب در حوزه خوراک و نوشيدني، نشستي با عنوان "بررسي چالشها، ظرفيتها و فرصتهاي پيش روي صنعت خوراک و نوشيدني"، با حضور صنعتگران فعال در اين حوزه و نمايندگاني از نهاد هاي مسئول برگزار خواهد شد .
اين ايده بازار يک زيست بوم دانش بنيان است که همواره به دنبال شناسايي ايدههاي برتر و برقراري تعامل ميان دانشگاه و صنعت بوده است . ايده بازار خوراک و نوشيدني با هدف شناسايي ايدهها و ايده پردازان برتر در حوزه خوراکي و نوشيدني و هدايت ايدههاي برگزيده به سوي سرمايه گذاران برگزار خواهد شد