En Ar

رئيس دانشکده کشاورزي: استان ايلام ظرفيت افزايش سطح زير کشت محصول پسته تا 2 هزار هکتار را داراست

دکتر قنبري رئيس دانشکده کشاورزي اظهار داشت: هم اکنون 200 هکتار سطح زيرکشت پسته در استان ايلام وجود دارد، که اين ظرفيت قابليت افزايش به سطح 2 هزار هکتار را دارد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر قنبري افزود: طبق مطالعات انجام شده، استان ايلام پتانسيل و ظرفيت کشت توسعه باغات پسته را دارد، بايد از اين ظرفيت براي رونق اشتغال و کسب درآمد مردم استفاده کرد.

رئيس دانشکده کشاورزي يادآور شد: در صورت محقق شدن کشت پسته در سطح 2 هزار هکتار پسته در يک برنامه چهار تا پنج ساله، اين مسئله تاثير بسيار زيادي در اقتصاد استان خواهد گذاشت.

دکتر قنبري ادامه داد: هزينه متوسط براي کشت هر هکتار پسته 2 ميليارد ريال است، بايد مسئولان براي توسعه کشت آن کشاورزان را ترغيب کنند؛ چون اين محصول به مصرف بسيار کمي آب نياز دارد.

• رئيس دانشکده کشاورزي: استان ايلام ظرفيت افزايش سطح زير کشت محصول پسته  تا 2 هزار هکتار را داراست