پیام تبریک رییس دانشگاه ایلام به مناسبت آغاز دهه کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر

دکتر علي‌محمدي رييس دانشگاه ايلام با صدور پيامي ضمن تبريک آغاز دهه کرامت، ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، يادآور شد درخشش دانشجويان دختر دانشگاه ايلام در عرصه‌هاي مختلف علمي، فرهنگي و ورزشي در سطح کشور و منطقه سزاوار تمجيد است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

«بسم الله الرحمن الرحيم»

دهه اول ذي القعده به يمن خجسته ميلاد باسعادت حضرت امام رضا عليه السلام، حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها و حضرت احمد بن موسي عليه السلام در تقويم رسمي کشور به نام دهه کرامت نامگذاري شده، که براي همه عاشقان ولايت و امامت شادي آور و فرح بخش است. ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها اسوه پاکي، اخلاص و تقوا و روز دختر فرصتي مغتنم براي تکريم دختران برومند ايران اسلامي است.

در چند سال اخير در دانشگاه ايلام اقدامات مهمي براي ارتقاي سطح خدمات رفاهي و ورزشي دانشجويان دختر انجام گرفته، که خوشبختانه شاهد کسب موفقيت‌هاي درخشان اين عزيزان در عرصه‌هاي علمي، فرهنگي و ورزشي در سطح کشور و منطقه بوديم، که اين افتخارات سزاوار تمجيد است. اينجانب ضمن تبريک دهه پر فروغ کرامت و ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها و روز دختر، از درگاه پروردگار متعال براي همه دختران فرزانه استان ايلام، دختران پرتلاش دانش آموز و دانشجو در مراکز آموزشي و علمي و بخصوص دختران فرهيخته دانشگاه ايلام آرزوي سربلندي و سلامتي دارم.

طاهر علي‌محمدي

رييس دانشگاه ايلام