انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه ایلام و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب

در راستاي توسعه همکاري‌هاي علمي، آموزشي و رفع نيازهاي فناورانه، تفاهم‌نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و شرکت بهره‌برداري نفت و گاز غرب کشور منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در جريان نشست دکتر «طاهر علي‌محمدي» رئيس دانشگاه ايلام و مهندس «محمود نصيري» مديرعامل شرکت بهره‌برداي نفت و گاز غرب، که صبح روز چهارشنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 برگزار شد، اين تفاهم‌نامه منعقد گرديد.

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با اشاره به ظرفيت‌هاي سخت‌افزاري و نرم‌فزاري دانشگاه ايلام، يادآور شد: يکي از پنج مأموريت اصلي دانشگاه ايلام، در حوزه نفت و گاز است، که دانشگاه ايلام آمادگي دارد از تمام ظرفيت موجود براي همکاري با شرکت بهره‌برداي نفت و گاز غرب استفاده کند.

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه برنامه راهبردي توسعه دانشگاه ايلام مبتني بر اسناد بالادستي همچون سند اسلامي شدن دانشگاه‌ها تدوين شده است، گفت: دانشگاه‌ها علاوه اهتمام به امور آموزشي، پژوهشي و فناوري، بايد به رفع نيازهاي جامعه توجه جدي داشته باشند و در اين راستا دانشگاه ايلام التزام دارد، در راستاي رسالت اجتماعي، براي رفع نيازهاي جامعه گام بردارد.

در اين نشست مهندس «محمود نصيري» مديرعامل شرکت بهره‌برداي نفت و گاز غرب با تقدير از جايگاه دانشگاه ايلام و حسن تعامل و همکاري مديرت دانشگاه، به فعاليت‌هاي شرکت اشاره کرد و گفت: امروز به همت همکاران اينجانب، توليد نفت شرکت به 165 هزار بشکه در روز رسيده است.

مهندس نصيري خواستار توسعه بيشتر همکاري‌هاي دوجانبه شد و بيان داشت: شرکت بهره‌برداي نفت و گاز غرب آمادگي دارد از ظرفيت انساني، آزمايشگاهي، آموزشي، پژوهشي و فناوري دانشگاه ايلام استفاده کند.