برگزاری نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط

در راستاي توسعه همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي و پي‌گيري اجراي تفام‌نامه مشترک، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر مازن الحسني رئيس دانشگاه واسط عراق، عصر روز سه‌شنبه 19 تير ماه 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با تشکر از حسن نظر و پي‌گيري دکتر مازن حسن رئيس دانشگاه واسط عراق در توسعه همکاري با دانشگاه ايلام، توضيحاتي را در زمينه روند توسعه دانشگاه در سه سال گذشته ارائه کرد، و بر توسعه همکاري‌هاي علمي و مشترک بين دو دانشگاه در زمينه‌هاي آموزشي، پژوهشي و تبادل استاد و دانشجو تأکيد نمود.

در ادامه دکتر مازن الحسني رئيس دانشگاه واسط با ابراز خرسندي از روند رشد روابط دوجانبه با دانشگاه ايلام، تأکيد کرد از تمام ظرفيت موجود براي اجراي تفاهم‌نامه دوجانبه مشترک استفاده خواهد شد.

دکتر مازن الحسني با اشاره به مشترکات فراوان تاريخي و فرهنگي دو استان ايلام و واسط عراق، خواستار نقش آفريني دانشگاه ايلام و دانشگاه واسط در توسعه روابط دو استان شد.