برگزاری مراسم تجلیل از یاوران علمی بازنشسته دانشگاه ایلام

مراسم تجليل از ياوران علمي بازنشسته دانشگاه ايلام با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، دکتر احمدي معاون پشتيباني و منابع انساني، آقاي شاکيان مدير امور اداري و پشتيباني و دکتر محمدي رئيس شوراي صنفي کارکنان صبح روز دوشنبه 18 تير ماه 1403 در محل سالن فرزانگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه با بيان اينکه همه اعضاي دانشگاه ايلام در روند توسعه دانشگاه تأثيرگذار بوده‌اند، اظهار داشت: دانشگاه ايلام به برکت تلاش همه اعضاي دانشگاه توسعه مطلوبي يافته است و افتخارات ارزشمندي را در سطح کشور کسب کرده است، که در همين راستا کارکنان بازنشسته دانشگاه زحمات خالصانه و طاقت‌فرسايي را براي اعتلاي دانشگاه ايلام انجام داده‌اند، که اينجانب قدردان زحمات اين عزيزان مي‌باشم.

در ادامه کارکنان بازنشسته به بيان سؤالات، نظرات و پيشنهادت خود پرداختند، که دکتر علي‌محمدي، دکتر احمدي و آقاي شاکيان پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.