بازدید معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام از روند برگزاری امتحانات پایان ترم

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه به منظور بررسي کيفيت برگزاري امتحانات پايان ترم و ارزيابي مسائل موجود، به صورت سر زده از تمام حوزه‌هاي‌ امتحاني دانشگاه بازديد بعمل آرود.

به گزارش روابط عمومي، صبح روز دوشنبه 21 خردادماه 1403، دکتر کوخايي زاده، معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه با حضور سرزده در حوزه‌هاي امتحاني دانشکده‌هاي فني و مهندسي، علوم انساني، کشاورزي، پيرادامپزشکي، علوم پايه و الهيات و معارف اسلامي،  از نزديک در جريان کيفيت اجراي فرآيند برگزاري امتحانات قرار گرفت.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه، در بازديد ميداني از حوزه‌هاي برگزاري امتحانات، «کيفيت برگزاري مطلوب امتحانات» را مهم‌ترين اصل فرآيند برگزاري امتحانات برشمرد و بر «لزوم نظارت دقيق بر فرآيند برگزاري امتحانات» در حوزه‌هاي امتحاني، تأکيد کرد.

دکتر کوخايي‌زاده، ضمن آرزوي موفقيت براي دانشجويان، افزود: در اين نوبت از امتحانات پايان سال تحصيلي، با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته تلاش کرديم تا از حداکثر امکانات دانشگاه براي ايجاد محيطي آرام، استاندارد و فارغ از استرس براي برگزاري مطلوب امتحانات استفاده کنيم.