آقای مصطفی رحیمی دانشجوی برگزیده آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایلام

آقاي مصطفي رحيمي دانشجوي کارشناسي مهندسي نفت «گرايش مخزن» دانشگاه ايلام، از دانشجويان برگزيده و ممتاز در عرصه آموزشي و پژوهشي مي‌باشد.

«افتخارات»

1- دانشجوي برگزيده آموزشي (رتبه اول) در مقطع کارشناسي

2_ بررسي بالاي 20 مقاله و ارائه پروژه در حوزه دانشگاهي و شبکه اجتماعي و اشتغال محور لينکدين، در حوزه کاربرد نانو ذرات در فرايند رفع رسوب اسفالتين و ازدياد برداشت از مخازن (EOR)

3_ بررسي ازدياد برداشت و بهبود بازيافت نفت و توسعه آن توسط نرم افزار CFD و ارائه پروژه‌هاي مربوطه در حوزه دانشگاهي و صفحه اجتماعي و اشتغال محور لينکدين, که يکي از بروزترين مباحث در حوزه مهندسي مخازن است.

4_دارنده سرتيفيکت مهم‌ترين نرم افزار‌هاي شبيه‌سازي مخازن (Eclipse & Petrel) از دانشگاه تهران

5_ دارنده تقديرنامه کارآموز برتر در تابستان سال 1402 از سوي واحد آموزش پالايشگاه نفت تهران(شهيد تندگويان) در واحد کنترل 1جنوبي (Distilition unit ,Visbreaker ,LPG)

6_انتخاب بعنوان پژوهشگر برگزيده به سبب تهيه و تنظيم پروژه‌هاي مرتبط با انواع ولو‌هاي صنعتي و گزارشات تخصصي و عمومي از واحد از سوي آموزش پالايشگاه نفت تهران

7_ عضو انجمن مهندسان نفت ايران و IranSPE 7

8_ دارنده مدال طلاي کيک بوکسينگ در سال 99 در انتخابي تيم ملي در استايل (لوکيک)

9_ رزومه کامل وکليه فعاليت‌ها، مدارک و پروژه‌ها در صفحه لينکدين به آدرس: https://www.linkedin.com/in/mustafa-rahimi-esf در دسترس هستند.

شنبه هر هفته، ما را با معرفي دانشجويان برتر دانشگاه ايلام در حوزه‌هاي فرهنگي ،ورزشي و علمي همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام