تمدید حکم مدیریت دکتر یارمحمد قاسمی در سمت مدیر گروه آموزشی علوم اجتماعی و تاریخ

با حکم رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر یارمحمد قاسمی در سمت «مدیر گروه آموزشی علوم اجتماعی و تاریخ» به مدت دو سال تمدید گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه، حکم مدیریت دکتر یارمحمد قاسمی استاد تمام دانشکده ادبایت و علوم انسانی در سمت «مدیر گروه آموزشی علوم اجتماعی و تاریخ» از تاریخ 1398/08/06، به مدت دو سال تمدید گردید.

رئیس دانشگاه در این حکم خواستار اهتمام به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای در ارتقاءِ بیش از پیش سطح کیفی شاخص‌‌های خدمات گروه آموزشی مربوطه و تلاش برای تحقق رسالت دانشگاه ایلام در قانون‌‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌‌گرایی، اخلاق‌‌مداری و خلاقیت شده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام برای دکتر قاسمی آرزوی موفقیت دارد.