همایش ملی زیست جهان پسا کرونا با سخنرانی معاونین وزارتخانه‌های عتف و بهداشت پانزدهم بهمن به کار خود پایان می‌دهد

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: همايش ملي زيست جهان پسا کرونا با سخنراني دکتر غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم و دکتر نجفي معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي پانزدهم بهمن ماه به صورت مجازي برگزار مي‌گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه درباره روند برگزاري همايش ملي زيست جهان پسا کرونا، اظهار داشت: دانشگاه ايلام در راستاي رسالت اجتماعي که در قبال جامعه دارد، با همراهي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري همايش ملي زيست جهان پساکرونا را در هفت محور شامل: بهداشت و سلامت، بخش آب، خاک، محيط زيست و کشاورزي، اقتصاد، صنعت و گردشگري، علم و فناوري و نوآوري، اجتماعي و فرهنگي، ديني، سياست داخلي و سياست خارجي در پاييز سال جاري بصورت مجازي برگزار نمود.

270 مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شد

دکتر علي‌اکبري، افزود: خوشبختانه در سطح کشور اساتيد، دانشجويان، صاحب نظران، پزشکان، روزنامه نگاران، کارشناسان و علاقمندان در سطح وسيعي از برگزاري اين همايش استقبال کردند و بيش از 270 اثر علمي در قالب  يادداشت کوتاه فني تا 500 کلمه، مقاله کوتاه تا 1500 کلمه و مقاله بلند تا هشت هزار کلمه به دبيرخانه همايش ارسال شد.

دو معاون وزير در مراسم افتتاحيه همايش سخنراني خواهند کرد

رئيس دانشگاه با بيان اينکه مراسم افتتاحيه همايش ملي زيست جهان پسا کرونا در قالب يازده برنامه متنوع و بصورت مجازي و يک روزه برگزار مي‌گردد، گفت: افتتاحيه همايش با حضور دکتر غفاري غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر نجفي معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، مهندس سليماني دشتکي استاندار ايلام، اساتيد خارجي و داخلي، دانشجويان، صاحبان مقالات پذيرفته شده و صاحب نظران رأس ساعت 8:30 روز چهارشنبه 1399/11/15 برگزار مي‌گردد، که علاقمندان مي‌توانند با آدرس لينک: isrv.ir/co19  در اين مراسم شرکت نمايد.

دکتر علي‌اکبري، افزود: در ادامه همايش در هفت پنل اختصاصي  و با ارائه 27 سخنراني علمي در دو نوبت صبح و عصر ادامه خواهد يافت.

کتاب چکيده و مجموعه کامل مقالات در قالب سي دي در سامانه همايش منتشر مي‌گردد

دبير همايش اضافه کرد: نظر به اينکه تمام مراحل برگزاري همايش بصورت مجازي است، گواهي حضور در همايش در هفته بعدي بر روي سامانه همايش به آدرس: https://wac2020.ilam.ac.ir/ قرار خواهد گرفت  تا شرکت‌کنندگان از گواهي مربوطه پرينت بگيرند و سپس کتاب چکيده و مجموعه کامل مقالات پذيرفته شده در قالب سي دي بر روي سامانه همايش قرار مي‌گيرد.