دانشگاه ایلام سازمانی تک ستاره نیست، بلکه کلکسیونی از ستاره‌های موفق ملی و بین‌المللی است

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه عنوان کرد: دانشگاه ايلام سازماني تک ستاره نيست، بلکه کلکسيوني از ستاره‌ها با حضور چهره‌هاي موفق ملي و بين‌المللي مي‌باشد، که افتخارات کسب شده در دو ماه اخير توسط  اساتيد دانشگاه سندي بر اين مدعاست.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه در مراسم افتتاحيه طرح ملي احمدي روشن در استان ايلام به افتخارات و کسب عنوان‌هاي مختلف ملي و بين‌المللي توسط اساتيد دانشگاه ايلام اشاره کرد و گفت: با کمال افتخار اعلام مي‌کنم که دانشگاه ايلام سازماني تک ستاره نيست، بلکه کلکسيوني از ستاره‌ها با حضور چهره‌هاي موفق ملي و بين‌المللي مي‌باشد، که افتخارات کسب شده در دو ماه اخير توسط  اساتيد دانشگاه سندي بر اين مدعاست.

رئيس دانشگاه، افزود: بر اساس آخرين نتايج اعلام شده رتبه‌بندي دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي برتر در نظام رتبه‌بندي ISI يا همان Essential Science Indicators، دكتر علي دانشفر استاد گروه شيمي دانشگاه، به جمع دانشمندان يك درصد برتر جهان در بازه زماني ده سال اخير پيوست و دکتر محمود روشني استاد تمام و دکتر محسن نيکورزم  دانشيار  دانشگاه، در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند. همچنين بر اساس ارزيابي بنياد ملي نخبگان و برحسب فعاليت‌هاي برجسته آموزشي، پژوهشي و نوآوري، آقاي دکتر حمزه صالحي‌پور عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي و خانم دکتر طاهره خزلي استاديار دانشکده علوم پايه  مشمول بهره‌مندي از جايزه ملي «دکتر کاظمي آشتياني» گرديدند.

دکتر علي‌اکبري، يادآور شد: اساتيد دانشگاه ايلام در رقابت‌ سنگين  با چهرهاي مطرح دانشگاهي در سطح کشور و جهان، اين عنوان‌ها را کسب کرده‌اند و بدين لحاظ موفقيت‌هاي آنان مايه مباهات است.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه دانشگاه، رسالت دانشگاه نخبه‌پروري و دانشمند پروري است، يادآور شد:  براي تحقق اين هدف ضمن استفاده از تمام امکانات و ظرفيت‌ها براي حمايت از اساتيد و دانشجويان، با شايسته‌گزيني سعي داشته‌ايم روند ارتقاء فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهي آنان  را تسريع کنيم و انتظار داريم در آينده شاهد افزايش بيش از پيش موفقيت‌هاي ملي و بين‌المللي اين عزيزان باشيم.