En Ar

انتصاب خانم دکتر انسيه قاسميان لمراسكي به سمت سرپرست دانشکده علوم پايه

با حکم دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، خانم دکتر انسيه قاسميان لمراسكي، دانشيار گروه شيمي از تاريخ 1400/09/22 به سمت «سرپرست دانشکده علوم پايه» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر قاسميان در يک سال گذشته سمت مدير گروه آموزشي شيمي را عهده‌دار بوده و در طول 11 سال فعاليت بعنوان عضو هيات علمي دانشکده علوم پايه، موفق به چاپ 30 مقاله علمي و پژوهشي و راهنمايي 12 پايان نامه کارشناسي ارشد شده است.

بنا به اين گزارش: فراهم کردن زمينه رشد و استعداديابي دانشجويان از طريق فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي، ايجاد ارتباط صميمي‌تر ميان دانشجويان، اساتيد و پرسنل آموزشي، تسريع در پرداخت‌هاي مالي و اداري، انتقال پيشنهاد‌ها و نظرات دانشجويان و همچنين اساتيد به مسئولين دانشگاه، تأثيرپذيري از شيوه‌هاي جديد آموزشي و تلاش براي جذب اعتبارات مالي بيشتر از جمله برنامه‌هاي خانم دکتر قاسميان است.

انتصاب خانم دکتر انسيه قاسميان لمراسكي به سمت سرپرست دانشکده علوم پايه