En Ar

افزايش 50 درصدي حمايت مالي دانشگاه ايلام از پايان‌نامه‌هاي کاربردي

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام گفت: در راستاي حمايت بيشتر از پايان‌نامه و رساله‌هاي کاربردي و تقاضا محور حمايت از اين پژوهش‌ها بطور ويژه افزايش پيدا خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر «عليرضا تاب» معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام به اهميت پژوهش هاي تقاضا محور اشاره کرد و گفت : با توجه به اهميت اين پايان‌ نامه ها و رساله هاي دانشجويي و همچنين اراده دانشگاه و حوزه پژوهش و فناوري سقف حمايت از پايان‌نامه‌هاي تقاضا محور به ميزان 50 درصد بيشتر از مقدار تعيين شده در دستورالعمل اجرايي حمايت مالي از پايان نامه و رساله‌هاي (پژوهانه) دانشجويان دانشگاه ايلام افزايش پيدا خواهد کرد.

وي افزود: اين امر در راستاي حمايت بيشتر از پايان‌نامه و رساله‌هاي تقاضا محور براساس تصميم دانشگاه و مصوبه شوراي پژوهش انجام خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام ادامه داد: اين مقدار براي پايان‌نامه‌هاي مستخرج از سامانه "نان" به مقدار 60 درصد خواهد بود.

تاب در پايان گفت: همچنين ميزان حمايت از پايان‌نامه و رساله‌هاي عادي 30 درصد افزايش يافته است.