En Ar

برگزاري مسابقه طراحي المان مرکزي دانشگاه

پيرو فراخوان طراحي المان مرکزي  دانشگاه ايلام، طي جلسه‌‌اي که در دفتر رئيس دانشگاه برگزار گرديد، داوري 26 طرح ارسال شده به دبيرخانه مسابقه  انجام شد و طرح‌هاي برتر انتخاب گرديد. در اين مسابقه اهداف طرحي شامل سه مولفه نوآوري، فن‌آوري و علمي، دفاع مقدس، ايثار و مقاومت، با در نظر گرفتن ابعاد تاريخي، جغرافيايي و فرهنگي منطقه ايلام بودند.  که وجه علمي و نوآوري مورد تاکيد قرار گرفته و طراح  بايد ضمن رعايت اين مولفه به وجه ايثار و ابعاد بومي منطقه ر ا در طرح دخيل مي نمودند لذا  آثار ارسال شده بر اين مبني  مورد ارزيابي دقيق هيئت داوران قرار گرفتند. هيات داوران پس از بحث و بررسي دو اثر دفتر معماري من و  آسمانه از دفتر طرح و مغماري و ساخت 1997 را به عنوان برندگان نهايي مسابقه انتخاب نمودند.

اثر برگزيده اول  : طرح دفتر معماري من

اثر برگزيده دوم : طرح آسمانه از دفتر معماري طرح و ساخت 1997