En Ar

برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام

به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونت فرهنگي و اجتماعي و دفتر مشاور رئيس در امور بانوان، کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار؟» صبح روز چهارشنبه 19 تيرماه در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، اين نشست با حضور خانم حيدري از اساتيد حوزه و خانم اميديان از اساتيد مدعو دانشگاه و با حضور پرشور کارکنان و اساتيد دانشگاه در سالن فرزانگان دانشگاه برگزار شد.

در ابتداي نشست خانم حيدري به تفسير آيات و روايات در زمينه حجاب پرداختند و در ادامه خانم حيدري موضوع عفاف و حجاب در تاريخ ايران و شاهنامه را تشريح کردند و سپس با ايجاد چالش، حاضرين به بحث پرداختند.

• برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام

برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلامبرگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلامبرگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلامبرگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلامبرگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام

برگزاري کرسي آزادانديشي «حجاب حفاظ يا حصار ؟» در دانشگاه ايلام