En Ar

برگزاري کارگاه بايسته هاي آداب و اخلاق تدريس

کارگاه بايسته هاي آداب  واخلاق تدريس با همکاري دفتر هم انديشي اساتيد و نخبگان نهاد مقام معظم رهبري و دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد

درابتداي اين کارگاه حجت الاسلام مهدوي راد رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام ضمن پرداختن به مقوله اخلاق و اهميت آن بويژه در محيط هاي آموزشي تاکيد کرد که وظيفه اساتيد دانشگاه صرفا به انتقال داده ها محدود نميشود.ايشان با اشاره به ارتباط و پيوستگي دو مقوله آموزش و پرورش در محيط هاي دانشگاهي به اهميت نقش و جايگاه اساتيد در اين دو حوزه اشاره واظهار اميدواري کرد اين کارگاه در افزايش معارف اساتيد محترم در مقوله مورد اشاره تاثير گذار باشد.

درادامه  کارگاه حجت الاسلام دکتر اکبر نژاد استاد دانشکده الهيات دانشگاه ايلام و مدرس  کارگاه با اشاره به اهميت مقوله اخلاق  وبا استفاده از آيات وروايات جامعه برتر را جامعه اي دانست که درآن اصول اخلاقي رعايت ميشود.ايشان با اشاره به جوانب مختلف امر اخلاقي در حوزه هاي مختلف کاري تاکيد کرد:امروزه در بيشتر نقاط دنيا قبل از آغاز به کار هر مستخدمي در هر رشته اي مساله ويژگي هاي اخلاق حرفه اي فرد مد نظر قرارميگيرد.

دکتر اکبر نژاد سپس به شروط جا افتادن اخلاق حرفه اي اشاره و پذيرش مسئوليت اخلاقي توسط همه و مشروط نشدن رفتار اخلاقي به عمل متقابل را در اين زمينه حائز اهميت دانست.ايشان در ادامه کارگاه ابعاد مختف بحث اخلاق حرفه اي را در سه حوزه شناختي گفتاري و رفتاري مورد بررسي قرار داد.لازم به ياد آوري است کارگاه بايسته هاي آداب و اخلاق تدريس در سه جلسه طي هفته جاري و آينده برگزار مي گردد.