En Ar

برگزاري دوره کارگاه آموزشي تکميل سامانه آموزش عالي وزارت علوم(HES)

برگزاري دوره کارگاه آموزشي تکميل سامانه آموزش عالي وزارت علوم(HES) با هدف آموزش و ارتقاء توانمندسازي کارشناسان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان

دوره کارگاه آموزشي تکميل سامانه آموزش عالي وزارت علوم(HES) با هدف ارتقاء توانايي کارشناسان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان توسط دبيرخانه هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان، روز دوشنبه 13 دي ماه 1400 به ميزباني دانشگاه پيام نور مرکز ايلام برگزار شد .

در ابتداي اين جلسه دکتر احمد نيک سرشت مدير نظارت و ارزيابي دانشگاه پيام نور استان ايلام ضمن خوش آمد گويي به حاضرين از تعامل سازنده دبيرخانه هيات نظارت و ارزيابي آموزش عالي استان با زير نظام دانشگاه پيام نور تشکر نمود.

در ادامه جلسه دکتر محمدسلاورزي زاده دبير هيات استاني ضمن خيرمقدم و تشکر ازحضور کارشناسان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان بر وجود رويکرد سيستماتيک نسبت به دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان و زير نظام هاي آنها به عنوان يک پيکره يکپارچه به رسالت و اهتمام دبيرخانه هيات نظارت و ارزيابي استاني بر توسعه عادلانه همراه با کيفيت آموزش عالي استان بر اساس رويکرد دستگيري و نه مچ گيري  برضرورت توانمند سازي از طريق آموزش، همکاري و پيگيري موثر مسائل و مشکلات دانشگاهها  تاکيد کرد .

ايشان دسترسي به آمار و اطلاعات به روز و به موقع از طريق دسترسي به سامانه آموزش عالي HES را مبناي تصميم گيري هاي اصلي و اساسي وزارت عنوان کرد و بر ضرورت تکميل و به روز رساني اطلاعات مورد نياز و ضروري توسط کارشناسان در بستر سامانه مورد نظر تاکيد کرد که از آنجايي که مبناي کليه تصميم گيري هاي وزارت عتف در خصوص توسعه دانشگاهها و مراکز آموزش عالي اطلاعات مندرج در سامانه وزارت علوم مي باشد بر تکميل و بروزرساني اطلاعات ساليانه مراکز در سامانه مذکور در موعد مقرر تاکيد نمود .

در ادامه مدرسين کارگاه در قالب پاورپوينت و  بصورت آنلاين به آموزش بخش هاي مختلف سامانه پرداخت و در پايان به سوالات کارشناسان مراکز دانشگاهي در خصوص سامانه پاسخ دادند.

اين کارگاه با حضور کارشناسان زير نظام هاي دانشگاه آزاد اسلامي، پيام نور، فرهنگيان، فني و حرفه اي، موسسات غير انتفاعي  استان برگزار گرديد.