En Ar

تيم‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام فاتح مرحله استاني يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران شدند

تيم‌هاي «هانا» و «مکتب شهيد چمران» از دانشگاه ايلام به مرحله منطقه‌اي مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران راه يافتند.

در مرحله استاني يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران در ايلام،  تيم‌هاي  «هانا» از دانشگاه ايلام ، متشکل از پريسا رستم‌زاد ، هانيه انوري، اميرحسين محمدي و رضا فرجي به عنوان تيم اول و تيم «مکتب چمران» نيز از دانشگاه ايلام،  متشکل از بهروز جليل، سيدمصطفي موسوي‌مقدم ، حسين زارع‌پور و رحيم مساعدزاده به عنوان تيم دوم به مرحله منطقه‌اي اين مسابقات راه يافتند.

تيم روشنگران از دانشگاه ايلام متشکل از يوسف نيازنژاد، علي حسن‌بيگي، مسعود بيگي و رضا جمشيدي نيز در اين مسابقات سوم شد.

در اين مسابقات در طول سه روز ?? تيم با هم به رقابت پرداختند

مسابقات ملي مناظره دانشجويان هر ساله با شعار «مناظره؛ فرصتي براي يادگيري» با هدف ايجاد بستر براي کمک به توسعه فرهنگ گفت‌وگو، توليد علم و انديشه ديني، تقويت روحيه حق و حق‌طلبي، مهيا کردن فرصتي براي آموزش مسائل و مطالب علمي به صورت جذاب و باورپذير براي دانشجويان برگزار مي‌شود.