En Ar

آئين افتتاحيه هشتمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت برگزار گرديد

افتتاحيه هشتمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت، با حضور دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي در دانشگاه، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، معاونين، روساي دانشکده ها، دبيران و اعضاي انجمن هاي علمي و جمع زيادي از دانشجويان  در محوطه اصلي دانشگاه برگزار گرديد.

نمايشگاه اين جشنواره، با هدف نمايش آخرين دستاوردهاي انجمن هاي علمي دانشجويي در 40 غرفه، از تاريخ يکشنبه مورخ 97/2/16 به مدت 3 روز برگزار مي شود.

از ويژگي هاي نمايشگاه امسال، شرکت فعال دانشجويان خارجي دانشگاه در غرفه بين الملل است، که مورد استقبال قرار گرفت.

دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، بعد از مراسم افتتاحيه از تمامي غرفه هاي نمايشگاه بازديد کرد و از نزديک در جريان فعاليت هاي دانشجويان حاضر قرار گرفت.

لازم به ذکر است مراسم اختتاميه اين جشنواره، در روز سه شنبه 97/02/18 با حضور مسئولين استاني و با هدف تجليل از برگزيدگان جشنواره  برگزار خواهد شد.

شايان ذکر است، همزمان با برگزاري اين نمايشگاه، کلاس هاي تخصصي انجمن هاي علمي، کارگاه هاي آموزشي، مسابقات مختلف علمي، مسابقه تعيين غرفه برتر از ديد مخاطبين، اقدامات خلاقانه انجمن هاي علمي و توزيع بروشورهاي مختلف علمي تخصصي انجام خواهد گرفت.

در پايان نمايشگاه، 6 غرفه برتر از نظر داوران و يک غرفه از ديدگاه بازديد کنندگان انتخاب خواهند شد و در مراسم اختتاميه مورد تقدير قرار خواهند گرفت.